Gherca Daniela

5

Bucataras
senzational

Iasi

Bucataras din 02.04.2014

RETETE450
PRIETENI344
Retete / Mancaruri de post

Ratatouille la cuptor

In Mancaruri de post la 27 Mar 2017

 Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o tava rotunda, asezam hartie de copt, punem uleiul de masline si incepem sa asezam legumele de jur imprejur, pana umplem tava. Presaram cu sare si...

Garnitura de cartofi de post

In Mancaruri de post la 14 Mar 2016

        Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete. Intr-un oala asezam cubuletele de cartofi, acoperim cu apa, presaram putina sare si lasam la fiert atat cat sa intre furculita in ei, ca si aproximare cca.20 minute....

Negresa economica de post

In Mancaruri de post la 14 Mar 2016

Intr-un vas punem apa, zaharul si uleiul si amestecam pana se topeste tot zaharul. Adaugam pe urma gemul, aromele si faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cacaoa si sarea. Optional mai puteti adauga in compozitie bucati de nuca, stafide sau fructe confiate,...

Mancare de fasole verde de post

In Mancaruri de post la 3 Dec 2015

Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute. Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt, iar 1 catel de usturoi il strivim cu un cutit. Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cu ustuoiul cateva minute, peste adaugam fasolea verde scursa de apa si le...

Prajitura de post cu cacao si stafide

In Mancaruri de post la 28 Noi 2015

Laptele cu zaharul, vanilia, uleiul si romul le mixam bine pana se topeste zaharul. Faina o amestecam cu praful de copt, bicarbonatu de sodiu si cacao si le adaugam treptat in compozitie. Turnam compozitia rezultata intr-o tava rotunda sau de chec unsa cu ulei si tapetat cu faina,...

Mancare de linte verde cu rosii proaspete

In Mancaruri de post la 5 Mar 2015

Lintea am spalat-o in cateva ape si am lasat-o in apa de cu seara. A doua zi, am mai trecut-o print-un jet de apa si am pus-o la fiert cca. 15 minute (deoarece ea oricum mai fierbe impreuna cu sosul de rosii). Ceapa am taiat-o foarte marunt, usturoiul l-am zdrobit, iar rosiile le-am dat pe...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]