Gherca Daniela

5

Bucataras
senzational

Iasi

Bucataras din 02.04.2014

RETETE450
PRIETENI344
Retete / Paste

Paste coquillettes cu mazare si bacon

In Paste la 20 Ian 2022

Pentru inceput punem untul intr-o tigaie si cand s-a incalzit punem baconul, prajim 1-2 minute, adaugam ceapa taiata marunt si cand s-a inmuiat punem smantana de gatit, mazarea scursa de apa ei si o cana mare de apa, potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana scade tot lichidul...

Paste (penne) cu bacon, mazare si suc de rosii

In Penne la 7 Oct 2021

Pentru inceput punem la incins uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, iar cand s-a inmuiat punem baconul taiat fasii mici, boiaua si lasam sa scada toata apa, amestecand din cand in cand.    Adaugam si sucul de rosii, mazarea si apa, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc incet...

Paste cu bacon si mozzarella

In Penne la 25 Mar 2019

     Intr-o tigaie punem la incins uleiul de masline, calim ceapa taiata marunt si condimentam cu piri piri (optional) timp de 1 minut. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam baconul si amestecam din cand in cand cateva minute, apoi turnam sosul de rosii si apa, amestecam din nou si lasam...

Canellonni din carne de pui

In Cannelloni la 23 Feb 2018

Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, iar cand s-a incins, adaugam ceapa, morcovul si usturoiul taiate marunt, amestecam usor cateva minute, dupa care punem si pieptul de pui tocat, (eu l-am dat prin blender) si amestecam din nou atat cat sa se prajeasca. Peste aceste ingrediente turnam apa...

Lasagna cu foi de casa - Reteta savuroasa cu sos ragu

In Lasagna la 16 Noi 2016

Iata cum se prepara  Lasagna cu foi de casa - Reteta savuroasa cu sos ragu Pentru sosul Ragu: Intr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felii, adaugam carnea si lasam pe foc amestecand din cand in cand pana observam ca s-a separat carnea. Pe urma...

Paste Carbonara

In Spaghete la 4 Oct 2016

       Intr-o oala mai mare punem apa cu sare, iar din momentul cand a inceput sa fiarba, adaugam spaghetele pe care le lasam sa fiarba cca.8-10 minute conform intructiunilor de pe ambalaj.       Intre timp, punem uleiul la incins si prajim baconul (pe care...

Spaghete cu bacon si sos bolognese

In Spaghete la 25 Iul 2016

Pastele le fierbem in apa cu sare 8-10 minute din momentul cand a inceput sa fiarba apa. Intr-o tigaie calim ceapa si ardeiul taiate marunt, adaugam baconul si prajim cateva minute, amestecand din cand in cand. Sosul bolognese il amestecam cu o cescuta de apa si il rasturnam peste bacon,...

Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel

In Cannelloni la 24 Apr 2016

        Spanacul il spalam bine si il punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, adica il oparim cateva minute.        Ceapa si usturoiul le calim in ulei cateva minute, peste acestea adaugam spanacul scurs de apa si mai lasam...

Budinca de paste cu branza dulce

In Paste la 10 Dec 2015

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp branza o amestecam cu putina sare, ouale, zaharul , vanilia si umplem cannelloni pe care le punem intr-un vas uns cu unt. Din restul umpluturii punem smantana si laptele si le amestecam cu spaghetele scurse de apa. Turnam...

Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

In Cannelloni la 11 Iun 2015

Pentru inceput pregatim sosul bolognese: Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins punem ceapa si morcovul taiate marunt, apoi peste legume am pus carnea, am amestecat pana s-a patruns bine, apoi apa si am lasat sa fiarba pana s-a evaporat toata. Peste carne am pus sosul de rosii, sare,...

Paste Carbonara

In Paste la 14 Oct 2014

Intr-o tigaie am pus baconul, iar cand s-a prajit bine am pus ceapa si usturoiul taiat marunt, mai lasam 1 minut si inchidem focul si scoatem pe o farfurie. Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o condimentam cu sare, peste punem baconul prajit, iar mozzarella o taiel bucati medii....

Afisate 1 - 11 din 11 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]