Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 28.03.2025
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
Voturi:68
Voturi:32
Voturi:21
In cont 38
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:39
la 08:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:22
ieri la 17:05
de laura_n 7
ieri la 16:14
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Rocsi
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...