
publicat la 26.04.2015
publicat la 26.04.2015
publicat la 26.04.2015
Atentie la tendinta de a exagera: fie iti propui sa faci mai multe decat poti, fie te trezesti ca te-ai ingrasat cateva kilograme, fara sa bagi de seama!
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu bacon si salam
Am inceput cu blatul,fiind cu drojdie trebuia lasat la dospit,asa ca intr-un castron am pus 4 cani de faina alba,sare,zahar,drojdia,uleiul,apa,oregano si cimbrisor uscate,am amestecat in prima faza cu o lingura de lemn pana cand aluatul s-a legat,apoi am trecut la framantatul cu mana,pana cand...
Paine cu rosii uscate si masline
In 100 ml lapte caldut se dizolva pliculetul de drojdie,1 lingura de zahar si faina pana cand compozitia capata o consistenta similara cu a smantanii.se lasa sa creasca undeva la caldura pentru 20 minute. Intr-un castron se pun 500 gr faina,1 lingurita sare,amestecul de drojdie dospit si se...