pentru aluat se fierbe apa cu margarina intr-un vas.se amesteca faina cu amidonul si se toarna dintr-o data in margarina topita si se amesteca pana rezulta o compozitie omogena si se lasa la racit.cand s-a racit complet se adauga pe rand ouale si...
Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :)) ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si...
Atentie la tendinta de a exagera: fie iti propui sa faci mai multe decat poti, fie te trezesti ca te-ai ingrasat cateva kilograme, fara sa bagi de seama!
choux a la creme
pentru aluat se fierbe apa cu margarina intr-un vas.se amesteca faina cu amidonul si se toarna dintr-o data in margarina topita si se amesteca pana rezulta o compozitie omogena si se lasa la racit.cand s-a racit complet se adauga pe rand ouale si...