popadumitru72

1

Bucataras
incepator

valcea

Bucataras din 20.05.2013

RETETE0
PRIETENI1

Ingrediente: - cartofi,de preferinta mai mari,(cant. dupa preferinta) - se spala. - se taie in jumatati sau sferturi,depinde de marimea lor, - 1 legatura patrunjel verde - 1 legatura frunze de usturoi verde(merge si catei de usturoi pisati) - ulei de masline sau vegetal. Cartofii astfel pregatiti se pun intr-un castron se pune ulei deasupra si verdeturile tocate marunt si se amesteca bine ,in asa fel incit uleiul si mirodeniile folosite sa cuprinda toate partle cartofilor. Preparare: Astfel pegatiti,se pot tine chiar de pe o zi pe alta la frigider,dar ~ATENTIE~fara sare. Sau se prepara imediat,punindu-i pe o tava unsa sau captusita cu hirtie de copt,se condimenteaza dupa gust cu /sau: - sare - piper - boia dulce - usturoi granulat - frunzulite de rosmarin - chimen,etc. Tava se baga in cuptorul incins la maxim pina se auresc frumos deasupra. Se pot servii precum garnitura sau ca atare. Va asigur ca sunt f. buni si merge repede. Se pot pune mai multe verdeturi chiar dupa gust.

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]