
publicat la 23.05.2014
publicat la 23.05.2014
publicat la 22.05.2014
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Azi la pranz am gatit meniu de la tine: chiftelutele din linte rosie si salata din telina si morcov. Foarte bune!!! :) ... Si rapid de facut :-bd =D> Multumesc pt idee! Eu salata de telina o faceam altfel :) Dar sa stii ca am uitat sa pun maslinele si le-am pus alaturi :)) Oricum n-am avut negre dar nu conta. Verdeata trebuia sa o fi tocat doar de mana ca sa le coloreze dar le-am bagat la blender cu ceapa, usturoiul si oul + condimente ...le-am facut pe rapid :P