-tony-

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.08.2012

RETETE46
PRIETENI156
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2013

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine. Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita. Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa. Se ia o gogonea,se pune o rondea de...

Salata de icre

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2013

Se curata icrele de pielita ,se pune sare si se dau la rece pentru a lasa zeama. Cu ajutorul unui mixer ,mixam icrele adaugind cite putin ulei.Ele is vor mari volumul treptat. Apoi adaugam la fel,putin cite putin apa minerala si zeama de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si se...

Rulada aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2013

Orezul se fierbe in apa cu sare.Cind e fiert il dam de pe foc si se lasa la racit. Ouale se fierb si ele.Cind sunt gata le decojim si le taiem felii. Ardeiul si dovlecelul le taiem felii si le facem la grill.Le lasam sa se raceasca. Pe o foaie de aluminiu facem un strat de prosciutto...

Orez cu mix de branzeturi

In Aperitive / Garnituri la 26 Dec 2012

Orezul se pune la fiert. Morcovii se curata si se dau prin razatoare. Dovlecelul se taie cuburi mici, iar usturoiul se taie felii. Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu dovlecelul. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand orezul este aproape fiert, se adauga morcovul si se...

Mamaliga umpluta

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2012

Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa. Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 12.02.2014

Musaca de vinete cu dovlecei

publicat la 05.01.2014

Sendvis cu carne pui

publicat la 27.10.2013

Hamburger Tony

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]