Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgita din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut
Voturi:53
Voturi:43
Voturi:21
In cont 21
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:57
de Constelatialeu 9
ieri la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
mihaelar63
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Limonada
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!