
publicat la 11.12.2012
publicat la 11.12.2012
publicat la 13.11.2012
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de primavara
Migdalele crude se pun la hidratat cu o seara inainte, in apa cat sa le acopere, iar a doua zi se curata de pielita. Se rade morcovul, sfecla si telina, celelalte legume se taie, spanacul si salata se rup in bucati mici. Se stropesc cu ulei si otet balsamic, se condimenteaza si se adauga...
Salata de citrice cu nuci
Portocala si grepfruitul se curata de coaja si se taie cubulete. Se stropesc apoi cu sirop de artar si se presara deasupra nuci macinate.