raluxas

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 31.01.2010

RETETE9
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Foietaj cu dovleac

In Dulciuri la 19 Noi 2010

Se lasa la decongelat foietajul, la temperatura camerei.  Cand este decongelat bine se poate intinde aluatul fara sa se rupa. Se aseaza dovleacul ras, se presara putin zahar si scortisoara.Se ruleaza cat sa se acopere bine umplutura si apoi se taie.Se aseaza intr-o tava...eu am facut si...

Rulouri cu mere

In Dulciuri la 13 Noi 2010

Se face aluatul fie la masina de paine (unde ingredientele se pun in ordinea de mai sus), fie framantand cu grija, pana ce aluatul nu se mai prinde de maini si se lasa la crescut.  Se imparte in 8 parti aluatul si fiecare parte se intinde pe blatul de lucru in forma dreptunghiulara. ...

Broscuta placinta

In Dulciuri la 13 Noi 2010

Se framanta aluatul pana nu se mai lipeste de maini si se lasa la crescut, sau se pun toate ingredientele la masina de facut paine pe programul de framantare si crestere. Se imparte aluatul in bile cat sa incapa in palma si tot atatea bile mici cam cat o nuca. Bilele mari vor fi corpul...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]