Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...
publicat la 28.05.2014
publicat la 27.05.2014
Voturi:37
Voturi:23
Voturi:34
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Termometru cu ecran LCD
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
ieri la 17:34
ieri la 10:43
de Bucataras 8
ieri la 08:09
pe 19.08 la 07:33
pe 18.08 la 11:29
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Caty
MotanLaOale
Bucataras
oO_ acnA _Oo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de lapte bătut
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...