yafa

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.09.2009

RETETE39
PRIETENI12
Retete / Aperitive / Garnituri

Hot Dog

In Aperitive / Garnituri la 27 Sep 2010

 Pregatim un aluat de paine in masina, cu robotul sau cu mana. Lasam la odihna cam 40 de minute-1ora. Pe un plan uleiat intindem cu sucitorul o foaie de aluat nu foarte groasa si o taiam in 8 benzi de 3-4 cm latime. . Betele de frigarui le asezam intr-un vas cu apa 2 minute si apoi...

Cartofi cu mustar

In Aperitive / Garnituri la 19 Sep 2010

Curatam si spalam cartofii. Ii taiam in cuburi. Amestecam mustarul, otetul, boabele de mustar si asezonam. Incorporam in sosul rezultat cartofii si ii depunem apoi pe o tava unsa cu putin ulei. Dam la cuptorul preincins la 200°C. Lasam sa se rumeneasca. Servim ca garnitura....

Tarte cu pesto si rosii

In Aperitive / Garnituri la 16 Sep 2010

Taiem din aluat parti individuale apoi ungem mijlocul fiecarei bucati cu 2 lingurite de pesto, taiem rosiile rondele si le asezam frumos peste pesto, cam 3 felioare pe o portie. Cu ajutorul unui penson ungem capetele descoperite ale tartelor cu ulei si dam la cuptor la 200°C pana se rumenesc....

Ceapa fripta

In Aperitive / Garnituri la 8 Sep 2010

Amestecam faina cu vegeta, piperul, praful de chili si usturoiul sfaramat. Varsam berea si formam cu ajutorul telului un aparat asemanator celui de clatite, un pic mai gros. Amestecam bine pentru ca textura sa fie uniforma si fara cocoloase de faina. Taiam ceapa in rondele nu foarte...

Buline de mamaliga

In Aperitive / Garnituri la 19 Aug 2010

Pregatim mamaliguta si o lasam sa se raceasca intr-un vas. Sfaramam usturoiul si il amestecam in mamaliguta.  Luam cate o nuca  facem un loc pe mijloc, depunem o bucatica de branza. Rotim intre palmele ude bine nuca sa fie uniforma si rotunda. O trecem prin pesmet si o frigem in ulei...

Maki & Californian Rolls

In Aperitive / Garnituri la 17 Aug 2010

Orezul se fierbe cu ~660ml de apa timp de 10 minute, dam deoparte si acoperim cu un capac 20 de minute, fara sa ridicam in acest timp capacul. Separat otetul de orez, zaharul si sarea se da in clocot. Dupa ce orezul s-a racorit amestecam cu sosul format de otet. Lasam cateva minute la rece....

Floricele de branza

In Aperitive / Garnituri la 28 Iul 2010

Spalam rosiile si le taiam felii. Amestecam branzica cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, morcovul ras marunt, sare si piper. Umplem o sprita cu varful stelat si asezam crema de branza pe feliile de rosii. Taiam feliute maslinele si le asezam deasupra. Dam la frigider cam 1 ora, servim. Pofta...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 23.02.2013

Cartofi umpluti

publicat la 23.02.2013

Strudel cu mere

 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]