Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Mures
Bucataras din 01.05.2009
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
Voturi:13
Voturi:17
Voturi:5
In cont 31
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
de Bucataras 8
ieri la 09:29
pe 20.08 la 17:34
pe 20.08 la 10:43
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de telina
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.