Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Mures
Bucataras din 01.05.2009
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.
Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.
Voturi:26
Voturi:3
Voturi:5
In cont 31
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:58
de Rocsi 9
ieri la 19:35
ieri la 07:45
pe 30.09 la 07:16
pe 29.09 la 10:26
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
Carmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laviniaticu 1
InLumeaMea 1
dany_dumy2006 1
MonicaGR 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de telina
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.