Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.06.2014
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra
publicat la 19.06.2014
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Taburet pliabil telescopic
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 18:21
ieri la 11:01
ieri la 08:32
pe 12.06 la 10:52
pe 11.06 la 08:53
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
2 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
mybella 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dianaaa 1
danygospodina 1
Diana99 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Orez cu lapte si dulceata de cirese
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra