Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebes
Bucataras din 21.01.2016
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele. Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu...
publicat la 07.12.2018
publicat la 25.10.2018
publicat la 19.07.2018
Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.
Voturi:30
Voturi:81
Voturi:36
In cont 57
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Lumanare parfumata
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:56
ieri la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
oanapl 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pana_luminita 1
Angelica 1
simo_brkic 1
PapaVio 1
dumitriu21b 1
ClauMaria 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav la cuptor in staniol
Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele. Am asezat pestele pe o folie de aluminiu, l-am uns cu ulei de masline cu...