AdriiAdi

1

Bucataras
incepator

Rosiorii de Vede

Bucataras din 19.02.2013

RETETE13
PRIETENI21
Articole

Mamaliga cea de toate zilele

In Alimente, la: 25 Feb 2013

Din Balcani pana in sudul Frantei fierturas de malai adica mamaliga a constituit un element de baza in secolele trecute.In Sicilia si sudul sarac sl peninsulei Italiei polenta (mamaliga italienilor)este un simbol local. O istorie precisa a mamaligii in regiunile romanesti este greu de facut ,...

Verdeata din farfurie

In Tipsuri, la: 22 Feb 2013

IN CE COMBINATII FOLOSESTI ACEASTA PLANTA : BUSUIOC :tocanite, salate, telemea+ulei de masline, ciuperci,oua,paste,sosuri CORIANDRU :la legume,peste,carne,supe,guacamole CRESON: salate,supe,sosuri sau adaos de maioneza DAFIN:mancaruri acre,fripturi,peste...

Consuma ....energie solara

In Alimente, la: 22 Feb 2013

Este ieftin si la indemana, caci vorbim de produsele naturale, de care nu trebuie sa ne ferim. MIEREA ne da energie. este binecunoscut faptul ca mierea aduce beneficii majore organismului. Energia solara acumulata de flori constituie secretul performantelor terapeutice ale acestei minunatii....

Dezlegare la peste

In Tipsuri, la: 21 Feb 2013

Cand prajiti pesti foarte mici, pt ca acestia sa ramana intregi, dati-i prin faina si asezati-i pe cate 2-3 scobitori. Intoarceti-i si veti constata ca devin crocanti si nu se sfarama. Pestele nu se tine in frigider impreuna cu carne sau alte alimente Pestele se spala in apa rece dar nu se...

Pasta

In Tipsuri, la: 20 Feb 2013

pasta de unt :pt ca pasta de unt sa va reuseasca, inainte de a incepe procedura, untul trebuie la temperatura camerei , sa se inmoaie pasta de heringi: se curata 150 gr heringi, se scot fileurile, se taie maruntsi se freaca bine. se amesteca apoi cu untul frecandu-se bine in continuare...

Tipsuri din bucatarie

In Tipsuri, la: 20 Feb 2013

Pentru a pastra o lamaie inceputa, puneti-o cu partea taiata pe o farfuri unsa cu otet sau o puteti acoperi cu un servetel inmuiat in otet. Pentru a pastra painea proaspata pentru mai mult timp, o puteti pune intr-un vas de sticla sau email, pe fundul caruia aplicati o gramajoara de sare...

Afisate 1 - 6 din 6 articole    

Postari recente

publicat la 03.03.2013

Crema de zahar ars

publicat la 03.03.2013

Ciorba de pui

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]