Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 16:29
la 11:26
ieri la 10:34
pe 22.10 la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de vasimur 4
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
Lina24 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelarzv 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....