Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Placa de tocat fata-verso
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 13:17
de Bucataras 8
ieri la 14:39
ieri la 14:04
ieri la 10:46
pe 13.11 la 10:35
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....