Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:07
la 11:46
la 08:54
ieri la 10:58
de Rocsi 9
pe 01.10 la 19:35
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Dulciuri cu Georgiana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ruxx 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....