Anamaria7

1

Bucataras
incepator

Cristian, jud. Sibiu

Bucataras din 24.08.2009

RETETE205
PRIETENI105
Retete / Paste

Spaghetti Carbonara

In Spaghete la 2 Sep 2011

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si o lingura de ulei, apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Pentru umplutura, salamul taiat cubulete se prajeste in uleiul incins, se scurge si se lasa putin la racit. Smantana, ouale si cascavalul ras se amesteca bine apoi cu salamul...

Spaghetti Picadillo

In Spaghete la 1 Sep 2011

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si 2 lg ulei, pentru a nu se lipi. Apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Umplutura Picadillo: Calim ceapa in uleiul de masline, punem boiaua, apoi adaugam carnea amestecata dinainte cu praful de chilli si chimenul macinat, sare si...

Paste cu soia in sos rosu

In Paste la 8 Ian 2011

Pastele si soia se fierb (separat) in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. In oala pentru paste puteti adauga 1 lg ulei, nu se vor mai lipi. Cand sunt gata, pastele se trec prin jet de apa rece (se mai umfla putin si nu se mai lipesc in caz ca au fiert prea tare), iar soia se...

Paste cu vinete si dovlecel

In Spaghete la 26 Iun 2010

Vinata se taie fasii de cca 5cm lungime si 1,5cm grosime (sau cubulete, dupa preferinta), iar dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete. Se sareaza si se pipereaza si se lasa la scurs intr-o sita. Intre timp se taie ceapa marunt si usturoiul in feliute. Intr-o tigaie incinsa se...

Tortellini cu carne

In Tortellini la 24 Aug 2009

Ingredientele se amesteca formand un aluat ce se framanta cca. 20 min (cu MP, programul pentru paste). Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie foarte subtire. Cu un pahar cu gura data prin faina se taie cercuri de aluat. Pe fiecare se asaza o bucatica de carne (nu pe mijloc, ci...

Eggplant Parmigiano

In Paste la 24 Aug 2009

Rosiile se decojesc si se taie cubulete mici. Usturoiul taiat feliute subtiri se pune intr-o cratita cu fund gros peste uleiul incins la foc mic. Cand s-a muiat si a capatat o nuanta aurie, se adauga rosiile. Compozitia se lasa sa fiarba pana cand scade sucul lasat de rosii si se leaga ca un sos...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 26.09.2012

Fursecuri cu Oreo

publicat la 07.09.2012

Prajitura "Foret Noire"

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]