Spaghetti Picadillo

de Anamaria7 in Spaghete, 1 Sep 2011 | 4994 vizualizari

 

Ce door mi-a fost de spaghetti!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti
  • 300 gr carne tocata (vita)
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 1 lg boia
  • 1 lg praf/fulgi de chilli
  • 1 lg  oregano
  • 1/2 lg chimen macinat
  • 1 c bulion
  • sare, piper
  • cascaval ras pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Picadillo:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare si 2 lg ulei, pentru a nu se lipi. Apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece.

Umplutura Picadillo:

Calim ceapa in uleiul de masline, punem boiaua, apoi adaugam carnea amestecata dinainte cu praful de chilli si chimenul macinat, sare si piper. Cand carnea e patrunsa punem si bulionul, oregano si lasam inca putin pe foc.

Servire:

Asezam pastele pe farfurie, punem in mijloc umplutura Picadillo si presaram cascaval ras.

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Picadillo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb