Tarta cu pui si ciuperci

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2017 | 16588 vizualizari

 

,,Tarte si placinte rumenite si iscusite,,

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foitaj pufos de 300 g
  • friptură rece de pui (piept şi pulpă fără os mărunţite)
  • 200 g ciuperci champignon
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 gălbenuş mic +1 linguriţă de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pui si ciuperci:

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi ciupercile feliate şi se mai lasă pe foc câteva minute.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se pune compoziţia la răcit, apoi se adaugă caşcavalul ras şi ouăle.

Se pune foaia de aluat în tavă, se toarnă compoziţia, iar marginile se ung cu gălbenuşul frecat cu lapte.

Se coace la 190 grade C, pentru 25-30 de minute.

Se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]