
publicat la 17.04.2022
publicat la 15.02.2022
publicat la 14.02.2022
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Hummus cu sfecla coapta in cuptor
Spalam si curatam sfecla, apoi taiem in cubulete mai mici. Ungem cu ulei o tava in care asezam cubuletele de sfecla, presaram cu sare si rozmarin uscat si introducem in cuptor pentru 20 de minute. Cand sfecla este coapta, lasam sa raceasca. Deschidem conserva de naut si clatim bine cu apa...
Supa ramen - varianta vegana
Intr-un bol, adaugam ghimbirul, ardeiul iute, cateii de usturoi si sosul de soia. Prajim pentru cateva secunde, adaugam apa si lasam sa fiarba. Cu un blender, omogenizam supa, adaugam taiteii si ii fierbem asa cum este indicat pe ambalaj. ( in cazul meu 10 minute) Intre timp, incingem ulei...