
publicat la 20.03.2013
publicat la 19.03.2013
publicat la 18.03.2013
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Ciorba ardeleneasca cu tarhon
Pentru inceput portionam pulpa de porc si o punem la fiert. Intre timp cat fierbe carnita, taiem ceapa marunt, iar 3 morcovi, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ardeiul le taiem cubulete medii. Punem intr-un vas uleiul si legumele, le calim cateva minute, adaugam apa, dupa care...
Supa de salata verde
In oala in care facem supa punem la calit in cele 2 linguri de ulei, slaninuta taiata cubulete, dupa care adaugam usturoiul pisat si lingura de faina. Toata procedura se face foarte repede si cu atentie pt a nu arde usturoiul si faina. Adaugam apa, salata taiata fideluta si lasam sa fiarba....