
publicat la 30.06.2013
publicat la 12.06.2013
publicat la 11.06.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Tarta vegana cu rubarba si capsuni
Curata tulpinile de rubarba de frunze si taie-le bucati mici. Pastreaza partile subtiri si mai rosii ca sa ornezi tarta cu ele. Pune rubarba in cratita de dulceata, amestec-o cu 200 g zahar si las-o la foc mic pana ce se inmoaie si se transforma in gem. Gusta gemul si potriveste de...
Esenta de vanilie facuta in casa
Despica pastaile de vanilie in doua. Taie pastaile in jumatati si pune-le in borcan. Pune vodca peste, astfel incat sa le acopere. Astupa bine borcanul si pune-l in camara sau un dulap mai nefolosit, la intuneric. Lasa 3 luni la macerat. Din cand in cand agita amestecul. Dupa 3 luni...