publicat la 02.12.2025
publicat la 02.12.2025
publicat la 01.12.2025
Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?
Bucataras.ro
[email protected]
Ce faci ca sa nu scapi gazele in locul nepotrivit
Daca ar fi sa enumeri motivele pentru care iti place toamna, multitudinea de fructe si legume ar fi cu siguranta in top. Mere, pere, struguri, prune, vinete, ardei, varza, fasole, pe toate le-ai cumpara si din toate te-ai infrupta. Cu riscul de a suporta disconfortul abdominal pe care ti-l...
Ce calitati trebuie sa ai ca sa fii un gurmand adevarat
Faptul ca mananci mult si ca afirmi ca mancarea este un aspect important din viata ta nu te transforma intr-un gurmand. Prima „regula” pe care o incalci este aceea ca, din cand in cand, savurezi cu o imensa placere un meniu la fast-food. Recunoaste! Ei bine, un gurmand adevarat nu ar...
Ce se petrece in corpul tau in timpul unui zbor
Zborul cu avionul este pentru unii dintre noi o experienta terifianta. Starile de ameteala, oboseala acuta, deshidratarea si privarea de oxigen sunt doar cateva dintre efectele unei calatorii cu avionul. Iata o lista cu modificarile ce survin in organismul tau in timpul zborului si cateva trucuri...
Interviurile Bucataras: Meea
Doamnelor si domnilor, deschidem in forta seria interviurilor de anul acesta cu membrii comunitatii Bucataras.ro cu o "bucatarasa" cum nu se poate mai dlicata. Este vorba despre draga nostra Salomeea (Meea pentru bucatarasi si alti prieteni), care in cei 3 ani si jumatate de cand ne...
BioFresh, tehnologia care prelungește prospețimea alimentelor - Surprize și premii la 10 ani de Liebherr în România
Știm cu toții cât de neplăcut este să cumpărăm legumele, fructele, carnea sau brânzeturile preferate și după câteva zile să fim nevoiți să le aruncăm. Acest lucru este și mai des întâlnit în timpul verii, când temperaturile calde de afară nu...
Provocarea GastroArt - Retete romanesti vechi in reinterpretarea bucatarasilor
Bucătărași, atât vreau să știu, sunteți gata pentru noi provocări frumoase? :) De ce va întreb, deși bănuiesc eu cam care e raspunsul: de astăzi, prietenul nostru, jurnalistul Cosmin Dragomir de la Gastroart.ro va avea pentru voi, în fiecare săptămână,...
CONCURS: Gătește cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale și câștigă premii de senzație
Dragi bucătărași, a venit vremea să vă dezvălui detaliile celei de-a doua ediții a concursului "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". În perioada 5 iunie-5 iulie, s-a desfășurat prima etapă a concursului Delikat pe Bucataras.ro, etapă la...
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale - Câștigătorii primei etape
Dragi bucătărași, așa cum ați observat, site-ul Bucataras.ro s-a colorat astăzi cu o mulțime de rețete minunate care aveau ca element comun folosirea noilor condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale. A venit vremea să vă dezvălui tuturor prin ce magie au poposit aceste...
S-a dat startul la gratare. Fara dureri abdominale
A inceput sezonul gratarelor. Cum avem program de iesit la padure aproape in fiecare weekend, nu vom merge cu familia si cu prietenii avand la noi doar cate o punga de biscuiti si cate un fruct. Vom lua macar doua tipuri de carne de gratar si ne vom asigura ca fiecare participant la intalnire va...
Te asteptam la o noua editie Food Bloggers Conference
Pe 6 iunie 2018, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul...