Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.02.2017
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...
mai multe
publicat la 04.02.2017
In cont 2
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 4 pahare de whisky
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:07
la 11:46
la 08:54
ieri la 10:58
de Rocsi 9
pe 01.10 la 19:35
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Dulciuri cu Georgiana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ruxx 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu ce vreti voi
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...