Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.02.2017
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...
mai multe
publicat la 04.02.2017
In cont 2
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perie de pantofi
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:04
de Caty 3
la 22:18
de Bucataras 8
la 09:29
ieri la 17:34
ieri la 10:43
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu ce vreti voi
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...