Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.02.2017
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...
mai multe
publicat la 04.02.2017
In cont 2
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 250 forme pentru briose
Pensula de patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 07:46
pe 19.11 la 07:37
pe 18.11 la 10:45
pe 17.11 la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
Bucataras
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu ce vreti voi
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...