Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Roma
Bucataras din 13.03.2015
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
Voturi:53
Voturi:32
Voturi:15
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 09:44
de Bucataras 8
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Rocsi
ilinca_rox 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea_nagy 1
RamonaRogoz 1
MyșaVlog's 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos dulce acrisor
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.