Cristi Roman

1

Bucataras
incepator

Timdt

Bucataras din 30.10.2011

RETETE34
PRIETENI120
Articole

Viata mea in restaurant

In Restaurante, la: 3 Apr 2011

Cum-necum se cam fac doua luni de cand lucrez in restaurantul asiatic de care v-am zis prima oara aici (apoi v-am mai povestit ceva aici ). Nu conteaza cifrele, datele, etc – ci conteaza ce-am acumulat in aceasta perioada sau, mai exact, cum vad acum toata aceasta perioada si ce...

Student in bucatarie (3): transarea unei pulpe de vita

In Tehnici, la: 26 Mar 2011

Am asteptat cu interes sesiunea de la scoala legata de canea de vita: de la transarea unei pulpe intregi de vita (cu spate) pana la portionarea diferitelor tipuri de fripturi si apoi prepararea lor . Deobicei aflam doar cu un curs inainte ceea ce vom face data viitoare, asa cum am aflat acum...

Student in bucatarie (2): sosuri celebre si preparate din legume

In Tehnici, la: 18 Mar 2011

Daca in episodul de debut al cursului culinar pe care-l urmez in Dublin am vorbit pe scurt despre legume si supele de baza, astazi m-am gandit sa comasez urmatoarele doua episoade/zile de curs pe care le-am avut – si va voi spune cate ceva despre sosurile de baza din bucataria...

(FINAL - UPDATE 17 APRILIE) Experiment: Cat rezista si cum se comporta in timp un burger de casa?

In Cu de toate, la: 11 Mar 2011

Daca experimente legate de burgerii industriali s-au mai facut, de catre marile ziare, sau chiar pe acest site , in legatura cu ce se intampla cu acestia daca sunt lasati neatinsi o lunga perioada de timp, m-am gandit sa vedem impreuna cum rezista un burger de casa. Si astfel m-am pus pe...

Student in bucatarie (1): introducere in lumea legumelor si a supelor

In Tehnici, la: 9 Mar 2011

La putin timp dupa ce m-am angajat intr-un restaurant din Dublin, indeplinindu-mi, in prima faza, un vis mai vechi si foarte intens, a venit o alta veste: am fost acceptat si inscris la cursurile unui modul culinar de 3 luni, oferit de Dublin Institute of Techology (DIT). Sunt bucuros,...

“New Evolution” – cea mai de succes noua dieta a momentului

In Cu de toate, la: 11 Ian 2011

Stiti ca nu vorbesc foarte des despre diete, fiindca am propria dieta, daca pot spune asa, adica un manunchi de reguli si obisnuinte pe care mi le-am facut de aproape doi ani si care m-au ajutat, in prima faza, sa dau jos in jur de 15 kilograme in 4-5 luni, apoi sa-mi mentin o greutate constanta,...

Cum gatim si ce mancam in 2011

In Cu de toate, la: 31 Dec 2010

Mancarea – lucrul de care ne folosim zilnic, de care avem nevoie obligatoriu, lucrul care e prezent dintotdeauna in vietile noastre si vesnic va fi (lasati departe viitorul SF care vorbeste de alimentatie prin pastile). Mancarea – acest complex de alimente, fapte, gesturi si oameni...

BREAKING NEWS! Explozie de mamaliga si burduf!

In Bucataras hai hui, la: 17 Oct 2010

Dam legatura la Cheile Dambovicioarei, acolo unde intelegem ca se afla in plina desfasurare un eveniment important: Tanti Vasilica prepara bulz de mamaliga si branza de burduf! Da' se poate asa ceva???? Este incredibil, cerem demisia lui Boc si a lui Basescu! EBA e de vina, nu se poate una ca...

Doua mancaruri din sudul Romaniei

In Bucataras hai hui, la: 7 Oct 2010

Doua saptamani la jumatatea / finalul lunii septembrie am fost in Romania, in vacanta. Am mai multe materiale culinare legate de aceasta perioada, insa acum m-am gandit sa va povstesc despre ziua petrecuta la tara la bunica si matusa mea, intr-o comuna din sudul tarii, langa Oltenita, in judetul...

Manusile de curatat legume - utile sau nu?

In Ustensile de bucatarie, la: 7 Sep 2010

Folosesc de vreo luna manusi speciaale de curatat legume: cand le-am vazut intr-un magazin generalist mi-au placut mult si le-am luat. Am fost, si sunt, incantat de ideea de a curata legumele si fructele cu mana, sub jet de apa, decat cu cutitul. Evident, in cazul vegetalelor in care acest lucru...

Afisate 21 - 30 din 42 articole    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]