publicat la 06.06.2014
publicat la 09.11.2013
publicat la 23.10.2013
Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.
Bucataras.ro
[email protected]
Tagliatelle cu sos de rosii uscate si pesto
Pastele fierte aldente, cam 3 minute maximum in apa fiarta, fiindca sunt proaspete. In paralel sosul: prima oara smantana lichida, iar cand aceasta incepe sa fiarba un pic se adauga rosiile uscate taiate in bucati mai mici, apoi lingura de ulei de rosii uscate si se amesteca la foc mediu cam doua...
Trottole tricolore cu vinete
Fiindca sunt facute din grau integral, pastele necesita un timp de fierbere intre 6 si 8 minute (sa zicem 7) pentru a ajunge la stadiul de al dente . Dupa ce ajung la textura dorita pastele se scot din apa clocotita – in unele cazuri se toarna chiar apa rece peste ele, pentru a se stopa...