Spiridus

1

Bucataras
incepator

Vicovu de Sus

Bucataras din 14.02.2018

RETETE11
PRIETENI94
Retete / Mancaruri cu carne

Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt

In Porc la 8 Mar 2018

Asezam slanina intr-o tava rotunda, pe marginile tavei, muschiul il taiem felii si il asezam pe centrul tavei. Condimentam muschiul si slanina cu piper si cimbru. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari. Ii punem intr-un bol mai mare si condimentam cu ulei,...

Friptura de vitel si salata orientala

In Vita la 28 Feb 2018

Friptura  Spalam foarte bine carnea in apa calduta, taiem cubulete si o punem la fiert. Dupa ce a dat friptura in clocot, curatam de spume si adaugam ceapa maruntita, piperul, dafinul, bulionul, secretul gustului, apoi lasam sa fiarba 1 h. Cand carnea este foarte frageda si se taie...

Cartofi in sos de iaurt si carnaciori de gratar

In Mancaruri cu carne la 27 Feb 2018

Cartofii si carnaciorii Curatam cartofii, ii spalam foarte bine, apoi ii taiem in cubulete mai mari. (veti vedea in imaginile de mai jos cum am taiat eu cartofii.) Intr-o oala punem apa, apoi cartofii, uleiul si busuioc. Lasam sa fiarba timp de 20 de minute sau pana cand intra cutitul...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]