Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 10 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:57
ieri la 11:04
de Retete_gustoase 1
pe 16.01 la 15:52
pe 16.01 la 10:49
pe 16.01 la 08:46
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de laura_n 7
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
4 voturi
aglaia
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...