Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taburet pliabil telescopic
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
de RODIMUR 8
pe 24.07 la 21:15
pe 24.07 la 09:18
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Lau
RODIMUR
ykuzus 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bubutzishor 1
Miha_Dia 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...