Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Lumanare parfumata
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
pe 14.10 la 08:35
pe 13.10 la 08:11
3 comentarii
2 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
2 voturi
oanapl
RODIMUR
florinald0809
Bucataras
AndreaE 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisss 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...