Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 recipiente pentru cereale
Unghiera BISALUO
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
ieri la 17:34
ieri la 10:43
de Bucataras 8
ieri la 08:09
pe 19.08 la 07:33
pe 18.08 la 11:29
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
oO_ acnA _Oo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...