Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Baia Sprie
Bucataras din 22.08.2014
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...
mai multe
publicat la 22.08.2014
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 14:48
de Bucataras 6
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
pe 19.11 la 20:30
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bulion de casa
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...