Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
de Rocsi 9
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Rocsi
Zamfira 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
BrianaMiclaus 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...