Se pun oasele in oala de presiune cu doi litri de apa cu o lingurita de sare rasa si o lingurita cu varf de vegeta; se inchide oala, se seteaza cronometrul la 30 de minute (pentru carnea de pasare: 20 de minute) si se lasa pe aragaz la temperatura mare, pana incepe sa suiere, cand se...
Se curata de coaja dovleacul si merele, se taie in bucatele si se pun la fiert in apa, apoi se scurg de apa si se zdrobesc fie cu furculita, fie in robot.
Intr-o lingura de ulei de masline se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga 1 catel de usturoi feliat, un ardei taiat cubulete, un cub...
Ciorba de perisoare
Se pun oasele in oala de presiune cu doi litri de apa cu o lingurita de sare rasa si o lingurita cu varf de vegeta; se inchide oala, se seteaza cronometrul la 30 de minute (pentru carnea de pasare: 20 de minute) si se lasa pe aragaz la temperatura mare, pana incepe sa suiere, cand se...
Supa de dovleac si mere
Se curata de coaja dovleacul si merele, se taie in bucatele si se pun la fiert in apa, apoi se scurg de apa si se zdrobesc fie cu furculita, fie in robot. Intr-o lingura de ulei de masline se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga 1 catel de usturoi feliat, un ardei taiat cubulete, un cub...