Zaharul si untul se bat in robot pana se formeaza o pasta cremoasa, se adauga ouale, apoi sosul de pere. Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, apoi se incorporeaza treptat in compozitia de mai sus. La final, am taiat ciocolata in bucatele mici si le-am adaugat in compozitie. Se unge o tava de briose sau se folosesc hartiute speciale si se coace in cuptor preincalzit (180°C) pentru 30 de minute (sau pana trec de testul cu scobitoarea).
Pentru sosul de pere:
Se pun toate ingredientele intr-o ulcica si se incalzeste la foc marunt pana se topeste zaharul (cca 20) SAU se incalzesc 5 minute la microunde, cu o pauza la jumatatea timpul in care am amestecat o data continutul din castron.
Pentru crema de mascarpone:
Se amesteca pana la omogenizare si se intinde cu ajutorul unei lingurite sau cutit cu lama lata pe muffinurile racite.
1
se decoreaza cu zahar colorat sau alte decoratii din zahar
2
sosul poate fi facut din mere sau alte fructe
3
Din cauza cremei de branza, eu le-as pastra la frigider intr-o cutie inchisa.