publicat la 11.05.2014
publicat la 09.05.2014
publicat la 05.05.2014
Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…
Bucataras.ro
[email protected]
Mancare de cartofi cu masline
Curatam si spalam cartofii. Curatam si spalam si restul de legume, ardeii, ceapa, morcovul, telina si rosiile.Taiem cubulete potrivite cartofii. Legumele le taiem fideluta. Rosiile se taie cubulete mici sau le dam prin blender. Intr-o cratita punem ceapa la calit si lasam pana devine...
Mancarica de spanac
Se curata de codite si se spala spanacul.Se pune intr-o oala si se opareste. Intre timp se toaca ceapa marunt si se pune la calit la foc mic.Dupa ce spanacul s-a oparit se scurge de zeama si se toaca marunt. Peste ceapa se adauga lingura de faina si se mesteca bine sa nu se faca...
Tocanita cu ardei gras
Se curata legumele.Cartofii se taie in cubulete potrivite,ceapa se taie solzisori,ardeiul gras fasii subtiri.Rosiile se oparesc si se curata de pielite,apoi se taie cubulete mici. Se pune ardeiul la calit,se adauga apoi ceapa si 1 cana de apa.Se fierb pana cand ceapa devine sticloasa. Se...
Mancarica de cartofi
Se curata cartofii si se spala.Se taie cubulete. Se taie ceapa,morcovii si ardeiul gras.Se pune uleiul la incins.Se caleste intai mrcovul,ceapa,ardeiul si usturoiul taiat rondele. Rosiile se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza sau se taie cubulete.Se adauga peste ceapa.Se adauga si...
Pasta de fasole
Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa calduta.Se taie morcovul,telina.pastarnacul, si ceapa cubulete. Se pune o oala cu apa sa fiarba.Cand a inceput sa fiarba se pune zarzavatul taiat si fasolea.Se adauga si cimbrul.Cine doreste poate adauga in timpul fierberii si 1 lingura de pasta de...
Pilaf colorat
Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul,se adauga ceapa,ardeiul,rosiile si la sfarsit ciupercile. Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere.Se lasa sa fiarba la foc mic,eventual se baga...