Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.09.2013
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...
mai multe
publicat la 26.09.2013
Set de 250 forme pentru briose
Cantar digital pentru bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 18:34
de Bucataras 8
ieri la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
vasimur
eclerash 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
artistique 1
sabina_necula 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu gem
Se bat ouale cu zaharul pana devine o spuma. Adaugam romul, sarea si uleiul cate putin. Praful de copt il incorporam in cca 500 gr faina pe care o adaugam in ploaie. Facem un aluat consistent ca sa putem intinde foi. Ungem tava cu ulei,...