Spalam bine carnea, o taiem in cuburi mici si o punem la fiert in apa rece, avand grija ca de fiecare data sa adunam spuma formata. Intre timp, tocam sau/si feliem legumele (telina, pastarnacul,...
Se curăţă păstăile şi se spală. Se scurg şi se adaugă peste ceapa şi usturoiul toacate şi călite în ulei. Se adaugă o cană de apă şi se pun la foc mic cu...
Untul se topeste intr-un vas la foc mic si apoi se lasa la racit.
Visinele se curata de samburi si se scurg usor intr-o sita.
Ouale se bat 1 minut cu un praf de sare pana devin spumoase, apoi se...
Prea mult nu am descris, pentru că se face atât de simplu, încât oricine, oricât de anti-talent ar fi în ale bucătăritului, nu are cum da greş cu această...
Fasolea se pune in apa rece peste noapte. A doua zi, apa se schimba si se pune la fiert, la foc mic. Cand incepe sa fiarba, se schimba apa cu alta fierbinte si se pune iar la fiert, adaugand putina...
Pentru blat se separă ouăle; albuşurile se bat cu mixerul sau cu ajutorul robotului de bucătărie, se adaugă zahărul şi 1 lingură apă fierbinte. Când albuşurile s-au întărit...
Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam...
Muschiuletii dupa ce i-am spalat si uscat bine i-am pus intr-un castron si i-am imbaiat cu sos soia,curry,scortisoara si ienibahar si i-am lasat acolo cam 35-40 minute. Separat am curatat mango (1...
Ciresele se spala bine si se scot samburii.
Intr-un bol inalt amestecam ouale cu zaharul tos si zaharul vanilat, pana se face o pasta mai groasa (4-5 minute). Se adauga uleiul, se amesteca...
Reteta de preparare a papanasilor
Scurgem branza de zer, o punem intr-un castron impreuna cu sarea, zaharul(in functie de preferinta), zaharul vanilat si coaja de portocala plus lingurita de praf de copt.
Se marunteste totul cu o furculita,...
Larisel a devenit prieten cu vero_closca