Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

de Larisel in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2014 | 23830 vizualizari

 

Mancarea traditionala de fasole scazuta cu carnati reprezinta un preparat popular in bucataria romaneasca, apreciat pentru gustul sau savuros si reconfortant. Aceasta reteta aduce in prim-plan ingrediente simple si autentice, combinand aroma bogata a fasolei cu gustul intens al carnatilor si al condimentelor.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati
  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 cabanosi
  • un morcov
  • pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati:

Cum se prepara Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat. 

A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori.

Intre timp curatam si tocam marunt legumele.

Cabanosul il taiem in bucati potrivite si il prajim nitel.

Cand fasolea este aproape fiarta, punem legumele plus sare si piper.

Dupa alte cateva clocote punem pasta de tomate plus o lingurita de boia iute.

La final, punem cabanosul plus patrunjelul, mai lasam 5 minute. Servim cu salata  sau muraturi. Recomandam si iahnie de fasole

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

cabanosul poate fi inlocuit cu orice alt tip de afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra