MIUTA

1

Bucataras
incepator

BISTRITA

Bucataras din 11.01.2010

RETETE246
PRIETENI234
Retete

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 16 Noi 2010

Se curata ciupercile de pielita si se scot coditele.Se spala si se lasa sa se scurga de apa.Ceapa se toaca fin si se pune la prajit cu 3 linguri ulei de masline,se adauga coditele si 4 palarioare tocate marunt,se pune sare si piper.Se lasa pe foc pana scade apa pe care au lasat-o ciupercile si se...

Pancove

In Dulciuri la 10 Noi 2010

   Punem faina in vasul in care framantam si in mijlocul fainii punem putin lapte in care am dizolvat drojdia si zaharul vaniliat.Amestecam cu putina faina si lasam la dospit 20min.Cand a dospit ne pregatim de framantat adaugand in maiaua dospita galbenusurile,sarea ,coaja de lamaie,2...

Pizza Miuta

In Pizza la 10 Noi 2010

Se framanta ingredientele pentru blat si se pune la dospit 30minute . Ungem cu ulei de masline 2 tavi si impartim aluatul in cele doua tavi.Aranjam peste aluat salamul,muschiul file,cabanosul si ciupercile.Turnam in cerc putin ketchup dulce,putin oregano,ardeiul taiat fideluta si aranjam...

Gulas de cartofi cu carnat de casa

In Mancaruri cu carne la 10 Noi 2010

Punem carnati la fiert la foc potrivit intr-o tigaie cu apa cat sa-i acopere.In timp ce carnatii fierb ne apucam sa facem gulasul de cartofi.Punem la prajit intr-o ceasca de ulei ceapa tocata marunt si lasam 5 minunte sa se caleasca adaugam pasta de ardei,morcovul taiat cubulete,sare,piper si o...

Ciorba de varza, reteta ardeleneasca de Luscos

In Ciorbe la 9 Noi 2010

Cum se prepara Ciorba de varza, reteta ardeleneasca de Luscos: Intr-o cratita se pune putin ulei si morcovul dat pe razatoarea mica si se lasa la dunstuluit la foc mic 5 minute, se adauga ceapa pe urma pasta de ardei si zarzavatul taiat cubulete se mai lasa cateva minute si se pune apa.In apa...

Ardei cu branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2010

Se curata ardeii,se scot semintele,se spala bine si se pun la scurs. Pachetul de unt se mixeaza spuma si se adauga pe rand cate putina branza de burduf pana se pune toata.Rezulta o crema de branza spumoasa in care se pune o ceapa de marime potrivita tocata marunt. Ardei rosii i-am umplut cu...

Afisate 241 - 246 din 246 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]