Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:58
Voturi:30
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taburet pliabil telescopic
Perie de pantofi
Unghiera BISALUO
Set de 250 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 16:07
de Bucataras 6
ieri la 14:11
ieri la 11:45
ieri la 10:23
pe 27.02 la 09:02
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Simymy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...