Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:57
la 09:33
la 09:12
de RODIMUR 8
ieri la 21:15
ieri la 09:18
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
CookieMonster 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
naomy 1
anydina 1
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...