Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Jamu-Mare
Bucataras din 27.06.2013
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...
mai multe
publicat la 27.06.2013
Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.
Pensula de patiserie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 decojitoare universale de legume
Taietor de pizza
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:04
la 14:16
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
mihaelar63
alilianaa 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
klausenburger_adica Lacrima 1
Adelina2308 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tochitura cu ciuperci
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...