RuxyRux

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2010

RETETE1294
PRIETENI317
Retete / Mezel de casa

Carnati proaspeti

In Mezel de casa la 2 Ian 2014

Carnea se toaca si se framanta impreuna cu condimentele, usturoiul, apa si uleiul. Umplem matele, desigur tot cu ajutorul masinii de tocat, este un procedeu destul de migalos, mai intai se sufla fiecare mat in parte apoi se trage pana la capat pe capatul masinii de tocat si apoi se porneste. Cu...

Pastrama de pui

In Mezel de casa la 28 Ian 2013

Avantajul la aceasta bunatate e ca ai scapat de cumparat de la magazin...dezavantajul e ca dureaza , va sta la saramura cu usturoi  24 de ore....dar eu zic ca merita! Vom face dintr-o cana de apa si o capatana de usturoi, sarea, uleiul si restul de condimente o saramura in care vom...

Carnati cu afumatura by Ruxy

In Mezel de casa la 6 Ian 2011

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca   cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea carnatilor( dureaza ceva) si gata...ne bucuram de cei mai deliciosi carnati mai ales cand ne dorim carnati...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Cauţi o idee de cadou pentru apropiata aniversare a soacrei tale. Te-ai gândit că un aruncător de flăcări poate fi o jucărie cu adevărat memorabilă? Mai ales dacă-i inversezi un pic două piese…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]