TVPaprika

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.05.2013

RETETE5
PRIETENI61
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

In Aperitive / Garnituri la 3 Iun 2013

Punem la fiert 200 ml de vin de Ruby Porto cu o jumătate de ceapă mărunțită, câțiva căței de usturoi, cimbrul proaspăt și rozmarin. La fierbere scădem cantitatea de lichid la o treime în timp de circa un sfert de oră. Între timp, într-o lingură de unt și...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
TV Paprika
1 Dec 2014
22:30
Doar pentru carnivori
23:00
Bufetul Nigellei
23:30
Toată familia în bucătărie
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]