Timi

1

Bucataras
incepator

Bistrita

Bucataras din 25.11.2012

RETETE4
PRIETENI2
Retete / Fructe de mare

Paella cu fructe de mare si carne

In Fructe de mare la 25 Noi 2012

Pentru Paella se foloseste o tigae speciala care se numeste" Paellera" daca e posibil. Este o tigae foarte plana si cu diametru mare. In tava incinsa si cu putin ulei se pun crevetii , se prajesc dar nu mult, altfel se intaresc. Dupa ce sunt gata se scot si se pun deoparte....

Calamari umpluti

In Fructe de mare la 25 Noi 2012

 -Se  spala calamarii de nisip, se curata de pielita, se taie aripioarele si tentaculele  si se pun deoparte pentru a le folosi la compozitia pentru umplut. (daca va place culoarea aia neagra care o are calamarul se pune si aia deoparte si se foloseste cind se face sosul, se...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 25.11.2012

Fructe de mare cu fidea

publicat la 25.11.2012

Oua umplute cu ton

publicat la 25.11.2012

Paella cu fructe de mare si carne

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]