
publicat la 26.03.2020
publicat la 04.06.2017
publicat la 31.03.2017
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Profiterol a la Vali
Cum toate ingredientele le avem pregatite, treaba merge foarte repede. Luam pahare gen cupa, asezam 2 gogosele, cate o cupa din fiecare inghetata, 1/2 piscot, ornam cu frisca, turnam sos de ciocolata si cirese amare din dulceata. Cam asta-i toata treaba, sa aveti pofta....
Gogosele de ecler
Mai intai, pregatim compozitia de ecler. Intr-o craticioara, punem apa, sarea si margarina si punem pe foc, amestecam continuu pana se topeste margarina si da in doua clocote, apoi adauga faina toata si amestecam energic sa nu se formeze cocoloase. Lasam sa se raceasca suficient cat sa nu se...