Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Tava pentru servire Jalz Jalz
Lumanare parfumata
Taburet pliabil telescopic
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
mihaelar63
bahna_violeta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ralu_river 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...