adnia

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.01.2013

RETETE293
PRIETENI144
Articole

Quinoa

In Alimente, la: 10 Ian 2013

Pentru ca am tot fost intrebata "Ce este Quinoa", "Cum se prepara", "la ce e buna quinoa"?, m-am hotarat sa scriu aici o mica informare, sa aflam impreuna proprietatile minunate ale sale si modalitati de consum. Pana atunci insa, va pot spune ca se gateste exact ca...

Depresia nationala

In Cu de toate, la: 6 Ian 2013

Oriunde merg, fie ca sunt pe strada sau in masina, am capatat obiceiul de a observa oamenii, comportamentul si stilul lor de viata...e ca un exercitiu de socializare, sa-i zicem asa..., Caut din priviri figurile oamenilor, statura lor, felul de a se misca si incerc sa le ghicesc preocuparile. Se...

Deshidratarea legumelor si fructelor

In Tehnici, la: 4 Ian 2013

Sau uscarea lor. E acelasi lucru si e o foarte buna metoda de a pastra prospetimea legumelor pt. muuult timp, fara sa ne ocupe prea mult loc in congelator (stim cu totii ca spatiul de congelare este, totusi, redus). Asadar, eu recurg din ce in ce mai des la metoda asta si sunt extrem de...

Boala secolului

In Cu de toate, la: 4 Ian 2013

Se tot vorbeste in ultima vreme de boala secolului nostru...si nu, nu e vorba de acele maladii incurabile, ci de insingurare, de lipsa vorbelor. Si cateodata am simtit si eu ca ma apropii de ea, sau ca macar o inteleg. Grava boala, ce-i drept...dar are leac! Desi, in mod paradoxal, traim...

Mararul...in bucate!

In Condimente, la: 3 Ian 2013

Condimentele sunt utilizate dintotdeauna in prepararea mancarurilor si deserturilor. pe langa savoarea deosebita pe care o dau preparatelor, ele au si propietati curative. Eu una le folosesc foarte mult in bucatarie si m-am gandit sa postez din cand in cand cate o "tableta" de sanatate prin...

De ce purtam bijuterii?

In Bucataras eFeminin, la: 3 Ian 2013

  De-a lungul istoriei, bijuteriile au jucat un rol esential: un apanaj nu doar feminin, acestea impodobesc persoana purtatoare si reprezinta un indicator al statutului social, al varstei, momentului zilei, ocaziei purtarii etc. De asemenea, si materialul din care sunt confectionate...

Nu mananc asa ceva in veci! Bleah!

In Bucataras hai hui, la: 2 Ian 2013

Eu, de exemplu nu ma impac cu tarhonul si rucola, pt. ca mi se par prea puternice, fasolea uscata (o mananc foarte rar) si fructele de mare (mi se par atat de inestetice, incat nu ma pot apropia de ele). Sotul meu nu prea e fan sosuri albe, asa ca le evit, desi mie imi plac foarte mult!Iar...

Afisate 21 - 27 din 27 articole    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Smoothie in straturi

publicat la 13.01.2014

Bomboane cu mere

publicat la 13.01.2014

Pate de ficat aromat cu stafide

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]