Se fac 3 blaturi fiecare din 2 albuse batute bine cu 2 linguri de zahar, 1/2 lingura de faina si 40 g de nuci sau alune macinate. Se coc pe foaie de copt intr-o forma cu Ø 24 cm, la 180°C timp de 23 min.
Crema I se face din 6...
Se face un aluat din 210g faina, 2 galbenusuri, 85g de zahar pudra, 140g de unt si smantana.
Se intinde o foaie cu o grosime de 5 mm maxim din care se taie cu ajutorul unui pahar mic (diametrul de 3 cm maxim) cercuri. Cu un degetar unele...
Blatul se face din 6 albusuri batute spuma tare cu 6 linguri de zahar (puse treptat), cele 2 budinci amestecate cu 5 linguri de faina si 1 praf de copt. Se coace pe hartie de copt la 180°C.
Crema se face din 4 galbenusuri frecate...
Blatul se face din biscuiti digestivi cu cacao (zdrobiti) care se amesteca cu untul (topit) si cu crema de ciocolata cu alune (gen Finetti).
Se aseaza compozitia intr-o forma de tort (care a fost tinuta la rece) cu Ø 20 cm...
andreea123 a devenit prieten cu Gherca Daniela